Energieffektiva modulbyggnader med upp till 30 års garanti

10952362_794503910631275_1878259631041505156_n

Modulbyggnader?

Modulbyggnader är mer än bara en byggteknik, det är ett tidssparande, funktionellt och ekonomiskt sätt att bygga hus. Modulerna byggs färdiga i en fullt kontrollerad produktionshall och transporteras och monteras sedan på plats. Genom att använda moduler kan man hålla hög kvalitet i kombination med högklassig ekologiskt tänk och modulernas smarta design med funktionella utrymme ger oss ändlösa kreativa möjligheter.

Modulen i sig är en ”kub”, som består av golv, tak och väggar med fönster och dörrar. En modul kan men sätta ihop och på så sätt bilda en flermodulbyggnad. Med modulteknologi kan man bygga allt från flerfamiljshus till hotell, från ett kontor till en citygalleria. Hela processen med att bygga med modulbyggnad kan minska tiden för investeringen upp till 80 % vilket möjliggör långtgående besparingar.

Varför en modul från Ecomodules?

   • Genomförande tiden är endast 8 veckor från orderdatum
   • Vi bygger så att det blir hög energieffektivitet i byggnaden
   • Allt material hög kvalitet i material, vi lämnar upp till 30 års garanti
   • Vi använder oss av en modern produktionshall gör att vi kan optimera kostnader och minimera föroreningar
   • Det finns alltid en möjlighet till förändringar av ursprungsbyggnaden
   • Om det behövs så går det att ändra placeringen av modulen

Varför Ecomodules?

Ecomodules AB är en filial av  korporationen Rebelmodule som designar och tillverkar moduler. Alla våra hus är designade och skapade utifrån kunskap om certifieringen Green Building Council LEED och passivhus. Detta ger oss möjlighet att skapa lågenergihus men unikt för oss är att våra byggnader även är ekologiska. Våra moduler tillverkas på begäran med färdig inredning, belysning, beslag och elektronik.  Vilken typ av inredning som installeras väljer ni tillsammans ut med våra konsulter och arkitekter så att slutresultatet blir enligt era önskemål. Vi kan erbjuda både byggnader färdiga från oss samt individuella beställningar.

Vi garanterar alltid ett fast pris och en tydlig offert!